Preview Mode Links will not work in preview mode

Uplift Your Life Podcast


Aug 3, 2018

Deze episode staat de mindfuck van het jezelf vergelijken met anderen centraal. Want hoe vaak doen wij vrouwen dit niet? Ik hoor dit zo vaak terug komen bij alle vrouwen die ik mag begeleiden en eerlijk, zelf heb ik het ook zoveel gedaan in het verleden. En over het algemeen voelen we ons er niet beter door wanneer we onszelf gaan vergelijken met anderen. Sterker nog, door het vergelijken met een ander voel jij je 9 vd 10 keer juist kleiner.

In deze episode neem ik je mee in waarom wij vrouwen dit doen maar nog mooier dan dat. Ik reik je ook DE manier aan die jou gaat helpen om uit deze mindfuck te blijven zodat jij vol energie en vertrouwen je hart kunt volgen.  

In deze episode:

  • Vertel ik je over mijn eigen verhaal van vergelijken en de verhalen die ik van zovele vrouwen hoor die ik spreek. Ik gok dat jij je eigen verhaal hier ook in zult herkennen. 
  • Neem ik je mee in waarom wij vrouwen dit doen. Ik leg je uit wat het imposter syndrome is en hoe dit ervoor zorgt dat jij jezelf klein houdt wanneer jij jezelf met een ander vergelijkt. 
  • Geef ik je DE tip die jij kunt gebruiken zodat jij niet in deze mindfuck meegaat en jij juist meer zelfvertrouwen kunt opbouwen met betrekking tot je eigen kunde en talent. 
  • Op het einde van de podcast doe ik je een supertof aanbod voor een Action Call, waarin ik samen met jou in 30 minuten tijd, een deep-dive maak in je situatie en we kijken wat DE actie is die jij nu kunt nemen om vanuit JOY te leven en vanuit je hart te gaan leven en werken. 
  • Doe ik je een persoonlijk verzoek om mij te helpen deze podcast te laten groeien. Alvast mega veel dank als jij mij hier in wilt helpen. 

Ik wens je veel luisterplezier toe bij deze podcast.

Hieronder vind je links die ik genoemd heb in de podcast:  

  • Blog "Ben jij ook weleens bang dat je op je werk door de mand gaat vallen?". In deze blog wordt het Imposter Syndrome uitgelegd en gementioned. 
  • Wil jij ontdekken hoe je kunt stoppen met vergelijken zodat jij vol vertrouwen je hart kunt gaan volgen of wil je juist heel graag ontdekken wat het is dat jij zou doen als jij volledig vanuit je hart zou leven? Laat mij je dan helpen en boek hier jouw Action Call waarin we samen in 30 minuten tijd helder krijgen welke eerstvolgende concrete actie jij nu kunt nemen zodat jij elke ochtend vol energie en vanuit JOY aan je dag kunt beginnen. 
  • Laat hier jouw i-Tunes review achter als deze episode jou geïnspireerd heeft. Ik ben je er nu al enorm dankbaar voor want ik vind het super bijzonder dat je mij op deze manier wilt helpen om nog meer vrouwen te inspireren om ook hun hart te gaan volgen!