Preview Mode Links will not work in preview mode

Uplift Your Life Podcast


Aug 29, 2019

Je bent klaar voor een nieuwe stap maar hoe creëer je de mindset die je gaat helpen hier te komen? In deze episode deel ik één van mijn persoonlijke geheimen, wat ik momenteel doe nu ik een next level met mijn eigen bedrijf wil betreden. Ik voel al een poosje dat ik nieuwe dingen wil doen in mijn bedrijf. Deze nieuwe stappen vragen dat ik in een grootsere versie van mezelf stap en dus ben ik op zoek gegaan naar hoe ik dit wilde doen. In deze episode deel ik met je hoe ik dat doe. Ik leg je uit wat het immense voordeel is van het feit dat je mind zich maar op één ding tegelijk kan richten en hoe jij dit in jouw voordeel kunt gebruiken. Nog mooier dan dat is dat ik je letterlijk vertel wat de stappen zijn die jij kunt doorlopen om jouw next level mindset te creëren. 

 

In deze episode:

  • Deel ik met je hoe ik een nieuwe methode heb gecreëerd om mijn mindset te stiften.
  • Leer jij een geweldige manier om jouw mindset naar the next level te tillen. 
  • Ontdek jij wat het verschil is tussen je verlangen en je overtuigingen en waar het vaak aan ligt wanneer mensen hun huidige situatie niet weten te veranderen.
  • Doe ik een supertoffe uitnodiging aan het eind van de episode die jij niet wilt missen

 

Links die genoemd zijn in deze episode:

 

  • Ben jij klaar voor 1 dag vol praktische tips, inspirerende inzichten en mijn eigen geheimen voor de allerbeste reset van je mindset waarmee jij jouw doelen gaat behalen? Geef je dan op voor het Next Level Mindset Event op zaterdag 5 oktober 2019. Ik kijk er enorm naar uit je dan te ontmoeten.

  • Als jij mij wilt helpen om nog meer mensen te bereiken met deze podcast laat dan hier jouw i-Tunes review achter als deze episode jou geïnspireerd heeft. Ik ben je er nu al enorm dankbaar voor want ik vind het super bijzonder dat je mij op deze manier wilt helpen om nog meer mensen te inspireren om nog meer keuzes te gaan maken waar zij gelukkig van worden.